Land Art

LAND ART with soul & spirit
"Naturen for meg er kunst og naturskjønnhet, full av mysterier og magi. Som billedkunstner har jeg alltid vært fascinert av mangfoldet i naturen, farger, former og tekstur. Naturen gir meg kraft og stimulerer min tankegang. Samtidig gir den meg ny åndelig pust og ro. 


Det som er unikt er at hvert sted/ lokasjon har sin egen karakter av motiver og inspirer til å jobbe med stedskunst på ulike måter. Det er alltid fascinerende å komme til nye steder for å få nye ideer og samtidig oppdage og utforske naturens mangfold.


Jeg tenker mest figurativt når det gjelder måten jeg ser naturen på. Jeg liker å iaktta hvordan naturens elementer er komponert, hvordan farger forandrer seg, hva skjer når lys og skygge faller på objekter og hva skjer med dem i mørket. Vakre kontraster, tekstur og form tiltrekker min oppmerksomhet, og jeg vil gjerne gå mer i dybden i «skogens skygge».Med stedskunst liker jeg å jobbe spontant, og ekspressivt. Jeg elsker å finne store og små lekre ting/ skatter i naturen som kan gi meg inspirasjon og glede. Ulik tekstur og fargekontraster gir meg inspirasjon til ny tenking om hvordan ulike elementer kan kombineres sammen og på den måten fortelle en ny historie. Jeg vet aldri hva det blir til, eller når, og det er kjempegøy!" 

                                                                                                                                              Viktoriia, mai 2020Results from the project Land Art in collaboration with VIVA Imigration and Education, Bamble municipality, 2019.
The artworks belong to the students from the introductory program, which were made while teaching at Furustranda in Langesund.

Project was supported by the Grenland Outdoor Council.

IMG_6006 redigert
0_10 redigert
0_11 redigert
0_15
0_2
0_5 redigert
0_13
0_3
0_6 redigert
0_8

Photographer © Gjermund Ulvang Hagen

Copyright Viktoriia Morozova 2021 © All Rights Reserved